NIEUWE PRODUCTEN

Net uit de oven, de nieuwste productinnovaties. We leggen de lat hoog … om te matchen met jouw keuken en te tippen aan jouw verwachtingen.

NIEUWS

PANESCO & LA LORRAINE SAMEN OP HORECATEL

01. 03. 2019

PANESCO & LA LORRAINE SAMEN OP HORECATEL

Naar jaarlijkse traditie verwelkomen we je graag opnieuw op Horecatel. 
Kom onze nieuwigheden en beurspromoties ontdekken op stand 4ef9. 
Tot dan! 

Data: 10 - 13 maart 2019 
Stand: 4ef9
Adres: WEX (Wallonie Expo S.A.) 
Parc d'Activités du WEX
Rue des Deux Provinces, 1
B_6900 Marche-en-Famenne

Verleiden met kleine lekkernijen voor on-the-go

25. 02. 2019

Verleiden met kleine lekkernijen voor on-the-go

Met Treat Your Coffe serveer je verwennerij voor bij de koffie, maar wie zegt dat die verwennerij daar hoeft te stoppen? Vanaf nu ook verwennerij on-the-go dankzij de TYC-IMPULSDISPLAY. Zet deze op een prominente plaats. Terwijl de klant aanschuift zullen deze lekkernijen in orginele verpakking ongetwijfeld in het oog springen. Klik hier voor meer informatie. 

Traditiebroodjes

11. 01. 2019

Traditiebroodjes

Klanten vandaag vragen kwaliteit van vroeger. En dat... dat maakt ambachtelijk brood weer groot. Traag gerijpt en boordevol natuurlijke ingrediënten, met onze traditiebroodjes bied je een heerlijk antwoord op deze trend. Laat jouw klanten proeven van tijd en passie, van de eerste hap tot de laatste kruimel.

Treat Your Drink

11. 01. 2019

Treat Your Drink

De kleine extra's die het verschil maken. Je klanten een fijn moment of een geslaagde avond bezorgen, is je ultieme doel. De savoury bites van PANESCO zijn ontwikkeld om een meerwaarde in de beleving van jouw klant te creëren zonder dat het je veel extra tijd kost.

Chef's inspiration magazine

14. 11. 2018

Chef's inspiration magazine

Als chef beslis jij zelf hoe elk bord gevuld wordt. Je wil voortdurend vernieuwen en verrassen, want jouw klant verwacht niets minder van jou. Laat je inspireren door ons magazine en bezorg elke gast een fijne culinaire beleving.​