NIEUWE PRODUCTEN

Net uit de oven, de nieuwste productinnovaties. We leggen de lat hoog … om te matchen met jouw keuken en te tippen aan jouw verwachtingen.

NIEUWS

Ontdek hier onze superpromo's!

02. 09. 2019

Ontdek hier onze superpromo's!

Benieuwd naar onze superpromo’s? Wij hebben ze hier nog eens voor jou op een rijtje gezet. Ontdek ze vanaf nu maandelijks op onze website, zo blijf je nog beter op de hoogte. Contacteer je vertegenwoordiger voor meer informatie.

Nieuw American Pancakes

02. 09. 2019

Nieuw American Pancakes

American Pancakes zijn heerlijk als ontbijt, dessert of als tussendoortje. Deze allround klassieker past op elk moment en kan je combineren met verschillende ingrediƫnten en toppings. Ontdek hier enkele ideetjes en verras je klanten!

Chef's Inspiration magazine

01. 07. 2019

Chef's Inspiration magazine

Als chef beslis jij zelf hoe elk bord gevuld wordt. Je wil voortdurend vernieuwen & verrassen, want jouw klant verwacht niets minder van jou. Laat je inspireren door het nieuwe PANESCO magazine met in de hoofdrol de  Crystal Rolls en onze Treat Your Drink hapjes! Ontdek onze superpromoties en nog veel meer!

 

Verleiden met kleine lekkernijen voor on-the-go

25. 02. 2019

Verleiden met kleine lekkernijen voor on-the-go

Met Treat Your Coffe serveer je verwennerij voor bij de koffie, maar wie zegt dat die verwennerij daar hoeft te stoppen? Vanaf nu ook verwennerij on-the-go dankzij de TYC-IMPULSDISPLAY. Zet deze op een prominente plaats. Terwijl de klant aanschuift zullen deze lekkernijen in orginele verpakking ongetwijfeld in het oog springen. Klik hier voor meer informatie.