NIEUWE PRODUCTEN

Net uit de oven, de nieuwste productinnovaties. We leggen de lat hoog … om te matchen met jouw keuken en te tippen aan jouw verwachtingen.

NIEUWS

Saveurs & Métiers

27. 01. 2019

Saveurs & Métiers

Bezoek ons van 27 t.e.m. 29 januari 2019 op de vakbeurs Saveurs et Métiers in Namen, ontdek ons aanbod op de Horecabeurs in Bredene van 25 t.e.m. 28 februari 2019 of kom in maart 2019 de laatste horecatrends opsnuiven tijdens Horecatel & Resto Expo.

Treat Your Drink

11. 01. 2019

Treat Your Drink

De kleine extra's die het verschil maken. Je klanten een fijn moment of een geslaagde avond bezorgen, is je ultieme doel. De savoury bites van PANESCO zijn ontwikkeld om een meerwaarde in de beleving van jouw klant te creëren zonder dat het je veel extra tijd kost.

Traditiebroodjes

11. 01. 2019

Traditiebroodjes

Klanten vandaag vragen kwaliteit van vroeger. En dat... dat maakt ambachtelijk brood weer groot. Traag gerijpt en boordevol natuurlijke ingrediënten, met onze traditiebroodjes bied je een heerlijk antwoord op deze trend. Laat jouw klanten proeven van tijd en passie, van de eerste hap tot de laatste kruimel.

Chef's inspiration magazine

14. 11. 2018

Chef's inspiration magazine

Als chef beslis jij zelf hoe elk bord gevuld wordt. Je wil voortdurend vernieuwen en verrassen, want jouw klant verwacht niets minder van jou. Laat je inspireren door ons magazine en bezorg elke gast een fijne culinaire beleving.​